Het merk DSquared2 is een bedrijf dat is opgericht door twee Canadese broers. Ondanks dat het nu wereldwijd bekend is, is het net als de meeste andere bedrijven begonnen als een klein merk met weinig aanhang. De broers hebben het bedrijf zo’n dertig jaar geleden opgericht. Ondanks dat ze uit Canada komen hebben ze het bedrijf in Milaan opgericht na jarenlang de modewereld te hebben gevolgd. Het bedrijf lanceerde in 1994 de eerste mannencollectie en ongeveer tien jaar later kwam de eerste lijn voor vrouwen. 

Wat voor kleding verkoopt DSquared2?

DSquared verkoopt een hoop verschillende soorten kleding. Door de jaren heen zijn er een hoop modellen uitgekomen van verschillende artikelen. Zo kun je een dsquared shirt kopen, maar ook een dsquared broek of jas. De kleding is vandaag de dag erg populair over de gehele wereld. Je kunt het dan ook in meerdere continenten terug vinden. De kleding valt goed onder het kopje ‘designer kleding’. De kleding is relatief duur ten opzichte van de meeste andere kleding. Je kunt DSquared kleding op een hoop verschillende plekken vinden in de winkels. Je kunt de kleding zowel in fysieke als online winkels verkrijgen. Zeker online wordt de kleding, zowel nieuw als tweedehands veel gekocht en verkocht. 

Het design van DSquared

Wanneer je de kleding van DSquared hebt gezien zul je misschien niet meteen denken dat het merk bekend staat om zijn jeans, maar dit is wel het geval. De broeken van het merk zijn vaak zeer strak uitgesneden en zitten vrij laag. De broeken hebben een hoop extra dingen, zoals bijvoorbeeld een grote variatie aan sluitingen of verfachtige spetters. Je kunt de meeste kleding van DSqaured zul je dan ook zien met een vintage uitstraling door de verfvlekken en kleine gaatjes. Dit is vandaag de dag erg populair en je ziet het dan ook terug bij een hoop andere merken. Toch staat DSquared niet alleen bekend om zijn jeans. Vandaag de dag zie je in zowel Nederland als andere West-Europese landen een hoop mensen rondlopen met de petten van het merk. De petten zijn in dezelfde stijl gemaakt als de broeken en zijn duidelijk te herkennen. Ook de shirts en hoodies van het merk worden veel gedragen. Er is een grote variatie aan producten waar je uit kunt kiezen. Het merk biedt de kleding in een hoop verschillende kleuren, maten en ontwerpen. Op deze manier zit er altijd wel iets tussen voor jou.