Bent u op zoek naar een personal trainer Amsterdam ? Het bedrijf Bootcamp Tai heeft de beste trainingen voor u klaar staan. De trainingen zijn 1 op 1 met de personal trainer en duren 60 minuten lang. De trainer kijkt nauwkeurig mee met de uitvoering van de oefeningen om onnodige blessures te voorkomen. Ook helpt hij u bij de motivatie tijdens het trainen maar ook buiten het trainen. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat u voor een langere tijd zal blijven trainen. Voordat u begint met de trainer vindt er een gratis intake gesprek plaats. Tijdens dit gesprek worden uw persoonlijke doelen vastgesteld en wordt er een plan gemaakt waardoor u deze doelen zo goed en snel mogelijk kunt halen. Voor alle vragen over de trainingen kunt u terecht bij de trainer. 

professionele bootcamp trainingen

Dit bedrijf biedt niet alleen personal trainingen aan maar ook bootcamp Amsterdam. Er zijn verschillende vormen van het bootcamp, maar het bekendste en populairste is het 2 kilometer rennen. In deze vorm van bootcamp legt u een 2 kilometer lange hindernis af. Tijdens het rennen komt u langs verschillende punten waar u oefeningen moet uitvoeren. Bij de oefeningen wordt het hele lichaam getraind. Er wordt voornamelijk gebruikgemaakt van oefeningen waarbij er wordt getraind met eigen lichaamsgewicht. Deze oefeningen zijn goed als het gaat om het afvallen, kracht opbouwen of als u conditioneel beter wilt worden. er is altijd een trainer aanwezig bij bootcamp.

Snel resultaat en doelen behalen

Door middel van een personal trainer Amsterdam en een goede bootcamp Amsterdam heeft dit bedrijf honderden mensen geholpen met het behalen van hun gewenste resultaten en einddoelen. Ook hebben ze meerdere klanten die al jaren bij dit bedrijf blijven. Door de lange ervaring kan dit bedrijf u het beste informeren op het gebied van trainingen en bootcampen. De trainers staan altijd voor u klaar om het beste eruit te halen en u goed te motiveren om het gewenste resultaat te behalen. Er kan een voedingsschema voor u worden gemaakt. Deze is gebaseerd op uw dagelijkse voedingsbehoefte en uw caloriebehoefte. Voor verdere vragen kunt u terecht op de website.