legbord stelling

Als je naast je bestaande werk wat bij wilt verdienen zijn er veel dingen die je kan doen, maar veel van dat soort baantjes vereisen vaak extra reistijd, en daar zit je naast je dagelijkse reis eigenlijk helemaal niet op te wachten. Je kan gelukkig ook ander werk vanuit huis doen. Zo kan je bijvoorbeeld een webshop opstarten. Het enig wat je hoeft te doen is voor wat stellingen, een werkbank, en een website zorgen en je kan direct beginnen. We raden je aan om te beginnen in een productcategorie te beginnen waar je al wat kennis over hebt, dat is namelijk wel net wat makkelijker.

Hoe zet je de webshop op?

Als je met een webshop wil beginnen heb je natuurlijk allereerst een website nodig. Dit is het makkelijkste deel van het proces, er zijn namelijk tal van bedrijven waar je vrij goedkoop een als zo goed als kant-en-klare webshop kan laten hosten. Het echte werk zit in het kiezen van producten om te verkopen en de marketing. Het verzenden van de producten kan je namelijk waarschijnlijk vrij goed verwerken in je bestaande dag, er is ligt vast wel een postkantoor op je route. We raden je aan om niet te beginnen met een gigantische voorraad, want een webshop groeit rustig en we willen niet dat er te veel kapitaal vastzit.

Welke inrichting heb je nodig?

Het is voor een webshop ook belangrijk dat je een goede plek hebt om al je spullen op te slaan. Je zult dus wat stellingen aan moeten schaffen. Als je alleen kleine producten verkoopt heb je genoeg aan de meeste stellingen, maar als je wat grotere spullen verkoopt is een grootvakstelling essentieel: dan weet je namelijk zeker dat alles veilig op hun plek blijft staan. Stellingen kopen hoeft je overigens niet veel te kosten. Je kan namelijk op veel plekken tweedehands stellingen kopen: het doel is spullen opslaan, en cosmetische schade is dan totaal geen probleem.