Wij hebben een RVS tafelonderstel laten maken, zeer apart, maar heel erg mooi en stevig. Toevallig waren wij laatst bij vrienden en deze hadden zo een mooi interieur dat ik nieuwsgierig was waar zij dit vandaan hadden. 

Een tijd terug was ik in een zaak waar zij zeer mooie meubels hadden staan. Alles was hier mooi aan behalve de poten. Ik was al bij de gedachten om deze te kopen en een ander bedrijf te vinden om de poten te veranderen. Wist niet dat ik al zo snel een antwoord op deze vraag zal krijgen. Want onze vrienden gaven mij het adres van Omoz Las en Metaalbewerking. RVS tafelonderstel laten maken

Geweldig!!

Meteen een afspraak gemaakt met dit bedrijf en de vraag gesteld of zij voor mij een mooi RVS tafelonderstel konden laten maken. Nadat ik mijn wensen had uitgelegd hebben zijn zij aan de slag gegaan. Niet veel later was deze opdracht al klaar en konden mijn nieuwe meubels voorzien worden van fraaie metalen poten. 

Omoz is een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Zo kunnen zij ook, naast lassen materialen nabewerken, solderen, frezen, boren, assembleren. Inmiddels interesse gekregen, neem dan snel contact op met dit bedrijf en vraag naar de vele mogelijkheden.