De flaphoed is een echte klassieker dankzij de brede rand van de hoed, speciaal voor dames. De brede rand geeft de slappe hoed een stoere uitstraling, zeer geschikt voor aantrekkelijke mannen of vrouwen. Beschermende functie voor vakmensen die zachte hoeden of andere hoofddeksels dragen tijdens het werken op straat. Pas later werd de slappe pet populair in Europa, en de slappe pet werd een ander nieuw lid van dit kostuum. Het past perfect bij modieuze kleding en de donzige hoed past bij de kleur en het materiaal van de elegante vrouw. Omdat er diverse materialen, maten, kleuren en soorten. floppy caps zijn ook altijd handig.

Flaphoed voor heren

Naast het feit dat slappe hoeden damesklassiekers en favorieten zijn, zijn er ook verschillende slappe hoeden voor heren, heren en dames, evenals verschillende slappe hoeden.

Flaphoeden van verschillende materialen

Omdat de slappe hoed al vele eeuwen bestaat, is hij in de loop van de tijd van veel verschillende materialen gemaakt, omdat diskettes van verschillende materialen deze oplossing kunnen bieden op verschillende tijdstippen van het jaar. In de winter, maar in de zomer zijn er bijpassende strohoeden. Beschikbaar, het kan niet alleen zorgen voor een goede ventilatie, maar ook voor bescherming tegen de zon. Bekijk onze collectie UPF50 + hoeden om jezelf tegen de zon te beschermen.

Flaphoeden van verschillende kleuren

Hatland heeft een brede collectie van de flaphoed in verschillende kleuren. Zit je uit te kijken naar een rode, witte of mischien wel een zwarte flaphoed? Neemt u maar gerust een kijkje want wij hebben flaphouden in alle maten en soorten. Ze zijn bijvoorbeeld beschikbaar in de kleuren wit, zwart, rood, blauw en groen.

Wil jij een flaphoed online bestellen?

Hatland heeft natuurlijk een groot aantal slappe hoeden online die je gemakkelijk online kunt bestellen, maar je kunt ook proberen om een ​​hoed te dragen om te kijken of het bij je past. Vind een Hatland-winkel in de buurt bij jouw. … Als er een hoed is die u bevalt, bel dan eerst.