Wil je graag een palmboom tuin? Dit kan. Deze exotische palmbomen met hun mooie grote bladeren geven je direct het gevoel dat je jezelf in het tropische paradijs bevindt. Met een palmboom tuin kun je het hele jaar genieten van deze exotische bomen. Deze palmboom tuin bereik je natuurlijk niet zonder palmbomen. Kijk goed naar de beschrijving wanneer je een palmboom wilt kopen. Het is namelijk zo dat niet elke palmboom winterhard is. Sommige palmbomen moet je afdekken in de winter. Bij Topic Trees kun je hiervoor speciale hoezen kopen die ontworpen zijn voor jouw palmboom tuin.

Creëer je eigen palmboom tuin

Wanneer je kiest voor een winterharde palmboom is dit een gegarandeerde investering.

De palmbomen die winterhard zijn kun je mooi combineren met bijvoorbeeld een sinaasappelboom. Op deze manier wordt je tuin een exotische plek waar je gegarandeerd elke dag weer opnieuw van zal gaan genieten. De palmbomen die winterhard zijn hoeven nooit verplant te worden. Ook hoef je ze in de winter niet binnen te zetten. Een palmboom tuin die winterhard is staat gelijk aan een tuin die er voor tientallen jaren mooi bijstaat. Wanneer je een palmboom tuin besluit aan te leggen kun je aan de zijkant mooie spots plaatsen. Zo heb je in de donkere wintermaanden een mooi verlichten palmboom tuin die zelfs dan de blikvanger is.

Palmbomen die winterhard zijn

Wanneer je een palmboom tuin wilt heb je palmbomen die winterhard zijn. Kijk bij Topic Trees eens een keertje in hun assortiment. De verschillende palmbomen hebben natuurlijk ook verschillende bladeren. In het assortiment van Topic Trees vind je verschillende soorten palmbomen met verschillende soorten bladeren. Ze hebben palmbomen die voorzien zijn van brede bladeren, smalle bladeren, bladeren die dicht bij elkaar zitten of juist bladeren die mooi openwaaien. Voor ieder wat wils!