Je bent op zoek naar goede, leren wandelschoenen. Je hebt wandelschoenen van leer bij ZOO Footwear gezien, maar je twijfelt nog of deze schoenen echt zo goed zijn. In dit artikel leer je meer over de hippe wandelschoenen bij Zoo Footwear en lees je ons oordeel over de schoenen. We mochten deze schoenen namelijk voor je uittesten. Ben je ook benieuwd hoe de schoenen uit de test komen? Lees dan snel verder.

Wandelschoenen van leer bij ZOO Footwear hebben deze voordelen
Voordat we ons oordeel uitten over de hippe wandelschoenen bij Zoo Footwear

, delen we eerst informatie met je over de schoenen. Zo kun je op de site lezen dat de schoenen:

  • Waterdicht zijn
  • Te dragen zijn met een hoge wreef
  • Comfortabel lopen
  • Een uitneembaar voetbed hebben

Dat klinkt goed, waterdichte wandelschoenen. Want in ons land heb je altijd kans dat er een bui op je hoofd valt, terwijl je net lekker aan het wandelen bent. Dan zijn waterdichte wandelschoenen wel een uitkomst. De schoenen zijn uitgevoerd met het Aquastop membraan, waterdichte veters en een vastgenaaide watertong. Hierdoor kun je door plassen stampen en door de regen lopen, je voeten blijven helemaal droog.

Doordat de schoenen veters hebben, kun je ook met een hoge wreef deze leuke wandelschoenen dragen. Je haalt de veters gewoon zo ver mogelijk los, je doet je voet in de schoen en trekt de veters aan tot het punt dat ze nog comfortabel, maar wel strak zitten. Ook als je zelf zooltjes hebt, bijvoorbeeld orthopedische zooltjes, kun je de hippe wandelschoenen bij ZOO Footwear kopen. Het voetbed van de schoen is namelijk uitneembaar.

De wandelschoenen van leer bij ZOO Footwear zijn gemaakt van glad leer en nubuck. Nubuck leer is opgeruwd leer. Deze combinatie geeft een speels effect aan de schoen. De wandelschoen heeft het uiterlijk van een hoge sneaker. Hierdoor is het een hippe schoen die je de hele dag door kunt dragen, niet alleen als je wandelt. De schoenen staan namelijk hartstikke leuk onder een skinny jeans, of in de lente met een driekwart broek. De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart, bruin, geel, fuchsia, rood, wit en blauw. Hierdoor kies je een schoen uit die past bij de rest van jouw garderobe.

De hippe wandelschoenen bij ZOO Footwear voor je getest

Twee collega’s uit ons team mochten de wandelschoenen van leer bij ZOO Footwear testen. Dat doen we natuurlijk met een kritische en serieuze houding. Zo droegen ze de schoenen een hele maand lang, elke dag, in weer en wind. Tijdens het uitlaten van de hond, tijdens het rennen naar de trein en natuurlijk tijdens lange wandelingen door een modderige bossen. Hun voeten bleven droog. Doordat ze de hele dag op de schoenen liepen, konden ze goed testen of de wandelschoenen van leer bij ZOO Footwear daadwerkelijk zo comfortabel lopen. Voor dat onderdeel kregen de schoenen een negen, ze trokken het liefst de schoenen niet meer uit. Zo lekker lopen ze. Het zijn dus uitstekende schoenen om te kopen als je veel wandelt en je er toch hip uit wilt zien.