casco-huis-bouwen

Als je op zoek bent naar een prachtige jaren 30 mantelzorgwoning, zit je bij Selekthuis aan het juiste adres. Wij bouwen al jarenlang huizen en weten exact waar we op moeten letten om een mooie woning te creëren. Een mantelzorgwoning is speciaal ontworpen voor ouderen die gebaat zijn bij extra hulp van hun familie en/of vrienden. Deze speciale woningen helpen de bewoners om gezond en actief te blijven, ondanks hun leeftijd.

Bij Selekthuis begrijpen we dat een jaren 30 mantelzorgwoning bouwen geen makkelijk karwei is. We zijn opgeleid om alle technische aspecten van het bouwproces te begrijpen en weten hoe we uw droomhuis in de juiste stijl moeten creëren. We besteden veel aandacht aan het uiterlijk van de woning, waardoor die er precies zo uitziet als je wilt.

Alleen de beste materialen voor jouw huis.

We gebruiken alleen de beste materialen, zodat je verzekerd bent dat je woning er jarenlang mooi uit blijft zien. Onze mensen hebben veel ervaring in het bouwen van jaren 30 huizen en weten precies welke technieken nodig zijn om een echt stijlvolle woning te creëren. Daarnaast geven we ook advies over de meest geschikte apparatuur voor je woning.

Iedere mantelzorgwoning is anders

We begrijpen dat elke mantelzorgwoning anders is en willen graag met je samenwerken om de beste oplossing te vinden. Als je interesse hebt, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken en kom meer te weten over wat we voor je kunnen betekenen. Samen zorgen wij ervoor dat jouw jaren 30 woning bouwen precies zo wordt als je in gedachten had! We staan klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op als je meer informatie wilt hebben!

Dus als je op zoek bent naar een mooie jaren 30 mantelzorgwoning, kijk dan niet verder dan Selekthuis. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat je huis precies wordt zoals je het wilt! Neem contact op met ons voor meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen. We staan klaar om je te helpen bij het bouwen van jouw droomhuis!