Iedere dag kiezen we zelf hoe we ons presenteren naar de buitenwereld toe. Dit doen we met ons gedrag maar onze kledingstijl is uiteindelijk toch de eerste manier hoe we ons presenteren. Iedereen heeft weer andere beelden van wat mooi is. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt over jezelf. Daar heb je in feite niets voor nodig maar soms is er iets dat je wilt aanpassen aan jezelf, gewoon omdat jij dat mooier vindt en/of omdat je dan lekkerder in je vel zit. In deze blog vertel ik je over hoe je je uiterlijk op jouw standaard kan houden. Lees je mee?

De basis en verzorging

Je lichaam heeft verzorging nodig. Voeding, beweging en het schoon houden vallen daar onder. Wanneer je genoeg beweegt, maakt je lichaam stoffen aan die goed voelen. Zo zit je ook lekkerder in je vel. Natuurlijk kan je met voldoende sport ook je lichaam in een bepaalde vorm brengen. Gezond eten zorgt ervoor dat je huid ook opknapt, zonder dat je daar dure crèmes voor hoeft te smeren!

Tijdelijke aanpassingen

Natuurlijk zijn er ook tijdelijke aanpassingen of toevoegingen die je kunt doen om de mooie kenmerken extra naar voren te laten komen. Kleding en een haarkleur en model die je huidskleur en ogen complimenteert bijvoorbeeld. Make up is een ander veelvoorkomend voorbeeld. De oneffenheden zijn binnen een mum van tijd weggewerkt en met make up voor de ogen of lippen laat je deze extra opvallen.

Hoe je je kleding draagt

Ik noemde kleding net ook al even maar dit vormt een groot onderdeel van je uiterlijk. We gaan immers over het algemeen gekleed door het leven. Je kleding kan een bepaalde boodschap af geven en het kan ervoor zorgen dat je met meer zekerheid over straat gaat. Het is belangrijk dat jij je comfortabel en goed voelt in de kleding die je draagt. Het is ook niet verkeerd om daar extra aandacht aan te besteden.

Ingrepen zijn geen taboe meer

Wanneer je een bepaald schoonheidsbeeld hebt dat je wilt behalen, zal je soms grotere ingrepen moeten overwegen. Om de één of andere reden lijkt dit soms nog een taboe om te bespreken maar meer dan ooit laten mensen kleine en grote ingrepen doen. Alles om je goed te voelen in je lijft. Een haarimplantatie is daar een goed voorbeeld van. Het is een niet al te grote ingreep die toch snel voor een jonger uiterlijk zorgt. Voor veel mannen kan kaalheid onzeker maken maar door dit soort ingrepen hoeft dat helemaal niet.