Als je opzoek bent naar een helderziende dan kan je hier online contact mee leggen via bijvoorbeeld een live chat als je niet graag telefoneert. Ikzelf heb goede ervaringen met het contact leggen met een helderziende via een live chat. Persoonlijk ben ik geen fan van telefoneren. Online helderzienden contacteren geeft je de tijd en ruimte om rustig in je eigen omgeving contact te hebben en om advies te vragen. Als je vragen hebt in je dagelijkse leven over verschillende algemene zaken of meer persoonlijke zaken dan kan een helderziende je met advies bijstaan. De meeste helderzienden kunnen ook contact leggen met geesten en overleden dierbare personen net zoals een medium. Daarnaast pikken ze energieën op die rondom je persoon hangen. Op basis hiervan interpreteren ze beelden die weer doorkrijgen van een van hun begeleiders zoals een engel of gids. De geïnterpreteerde beelden worden in een boodschap aan je doorgegeven. 

Wat voor soort vragen kan je stellen aan een online helderziende

Er zijn vele vragen die je kan stellen aan een helderziende. Dit kunnen algemene vragen zijn waar je in het dagelijkse leven tegenaan loopt of vragen met betrekking tot je zelfontwikkeling of misschien met betrekking tot een van je kinderen. Als je problemen hebt met je studie of werk dan kan je aan een helderziende om advies vragen in je huidige situatie. Misschien kunnen ze je een duwtje in de goede richting geven als je twijfelt of je de juiste keuze maakt in je persoonlijke situatie. Misschien weet je niet of je een nieuwe baan moet aannemen of een andere studie moet oppakken. Tevens kunnen ze je helpen als je je afvraagt of er nog een nieuwe liefde op je pad komt, of als je niet zeker weet of je verder moet gaan met je huidige relatie. Ook als je graag wilt weten wat je moet doen om een nieuwe partner aan te trekken kan je hierom advies vragen. Als je persoonlijke vragen hebt over je zelfontwikkeling dan kan je antwoorden en advies krijgen over vragen zoals waarom je telkens in dezelfde valkuilen valt, of je moet verhuizen of wat je moet doen met je gevoelige kant.

Een helderziende kan je ook vragen om hulp met je kinderen

Als je kind bijvoorbeeld dingen ziet die jij niet ziet en je vraagt je af of dat reëel is of een fantasie dan kan je dit bespreken met een helderziende. Tevens op het moment dat je kind hoog gevoelig is en je weet niet hoe je hiermee moet omgaan dan kan je hierin advies vragen.