Ben jij ook zo toe aan een rustig weekend midden in de natuur? Tijdens een weekend in een  bosrijke omgeving zal je helemaal tot rust komen. In Nederland is een ruim aanbod van vakantiewoningen rondom prachtige natuurgebieden en nationale parken. Gebieden als de Utrechtse Heuvelrug of de Schoorlse duinen liggen niet ver van de Randstad en zijn over het algemeen ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In het weekend kan je gemakkelijk even ontsnappen van de stadse hectiek om helemaal op te laden. Gun het jezelf en trek eropuit voor een heerlijke natuurwandeling of een dagje mountainbiken in het bos. In dit artikel lees je welke kleding je sowieso mee moet nemen in je weekendtas.

Tijdloze vrijetijdskleding van hoge kwaliteit

Er even tussenuit is fantastisch, maar het inpakken is soms nog een gedoe. Je wilt niet te veel kleding meenemen, maar je wilt er natuurlijk wel warm en stijlvol bijlopen. De vrijetijdskleding van het merk Woolrich is bijvoorbeeld zeer geschikt voor een weekend in de natuur. De warme kleding van dit high-end label is comfortabel, stylish en bestand tegen diverse weersomstandigheden. De winterjassen en parka’s zijn vooral bekend, maar Woolrich heeft ook prachtige collecties van sweaters en shirts. Het is dan ook niet gek dat de kleding van Woolrich geliefd is onder een breed publiek. Dit gerenommeerde kledingmerk produceert prachtige en tijdloze outdoor kleding voor jong en oud. 

Je prettig voelen in je kleding met de juiste items

Op vakantie draag je kleding die vooral lekker zit, maar het is belangrijk om er ook een beetje netjes en sportief uit te zien. Kies daarom voor een mooi afgewerkte winterjas of trui. De kwaliteitskleding van Woolrich gaat lang mee en zit comfortabel. De kwaliteit is niet louter voelbaar, maar ook zichtbaar. Wanneer je een weekend weg gaat in Nederland, moet je op alle weersomstandigheden voorbereid zijn. Bestudeer daarom altijd het weer voordat je gaat inpakken. Met de volgende kleding trotseer je elk weertype: korte en lange broek, shirt, parka, trui, warme jas, pyjama, zwemkleding en sportieve schoenen.