snowboards

Als je houdt van extreme sporten, zoals bijvoorbeeld snowboarden en skaten, is een snowboard helm, of een skatehelm als dat meer je ding is, echt heel erg belangrijk. Veel mensen doen deze extreme sporten wel vaker zonder een helm op te hebben. Ik kan je vertellen, dat is heel onverstandig. Sneeuw kan echt keihard zijn, vooral als het ijs is geworden, als je daar met je hoofd op valt, kun je jezelf echt lelijk pijn doen. Daarom is het echt heel belangrijk dat je jezelf aanleert om een helm te dragen en er verder nooit meer over na te denken. Het maakt niet uit hoe goed je kan snowboarden of denkt dat je kunt snowboarden, een helm is gewoon belangrijk.

Je eigen materiaal hebben is tof

Als je echt van een sport houdt, is het fijn om je eigen materiaal te hebben. De meeste mensen beginnen met het huren van de meeste spullen die je nodig hebt om te skiën of snowboarden. Als je echt van de sport houdt, ga je je eigen snowboard, pak, helm, bril, schoenen en snowboard bindingen kopen. En dan ben je echt verkocht. Zo ging het voor mij in ieder geval. Met de opkomst van indoor ski en snowboardhallen was voor mij het hek van de dam. Ik hoefde niet langer de kosten van het huren van al die spullen te betalen, en daardoor was ik vaak in die indoorhallen te vinden. Met mijn eigen snowboard spullen natuurlijk.

Het beste is de piste

Daar heb ik nog steeds plezier, maar niks is zo goed als een wintersport. Ik kan echt enorm genieten van een prachtige vakantie naar de bergen, bijvoorbeeld van Oostenrijk of Zwitserland, prachtige landen. Niet alleen de pistes zijn er mooi natuurlijk. Je kunt er heerlijk eten en prachtig wandelen. Het is echt een mooi land, en dat geldt voor de meeste bestemmingen waar mensen op wintersport naar toe gaan. Het is voor mij nog beter dan een zomerse vakantie.