G4S Safety Solutions is zeer ervaren in het bieden van veiligheidsdiensten en veiligheidsproducten. Wij bieden adviezen en producten om een zo veilig mogelijke werkomgeving te realiseren. Een product dat wij verkopen is het veiligheidsharnas, dat zeer belangrijk is voor de werknemers die aan een bouwproject werken waarbij werk moeten uitvoeren vanaf een hoge, risicovolle plek.

Veilig afdalingen uitvoeren

Als jij of jouw werknemers afdalingen moeten maken, dan is het belangrijk om valbeveiliging te gebruiken. Op die manier kan er op een veilige manier worden afgedaald. Een product dat als valbeveiliging dient is het veiligheidsharnas.

Veiligheidsharnassen

Een product dat als valbeveiliging dient, is een veiligheidsharnas. Je vindt bij ons harnassen voor veel verschillende werkzaamheden. Wij verkopen verschillende harnas modellen van zeer goede merken zoals Petzi en Skylotec. De veiligheidsharnassen zijn beschikbaar in verschillende maten en materialen. De materialen die beschikbaar zijn, zijn: ademend weefsel, carbon, nylon, aluminium, polyamide, staal en polyester.

Goede service

Bij G4S krijg je persoonlijk advies. Wij streven ernaar om snel antwoord te geven op jouw vragen. Bij G4S kijken wij zorgvuldig naar jouw bouwproject of organisatie en we bieden advies op maat. Uiteraard kan je ook een offerte op maat ontvangen.

Niet alleen verkopen wij diensten waarbij wij advies geven, maar wij willen jou ook graag adviseren over de producten die we verkopen. Schroom dus niet om contact op te nemen als jij vragen hebt over onze veiligheidsproducten.

Contact opnemen

Je kan contact met ons opnemen via het telefoonnummer +32(0)35689902 of via het e-mailadres safetysystems@be.g4s.com.

Bij G4S Safety Solutions helpen we je graag!